Zitzakken van Let’s Lounge

Ons eigen huismerk Let’s Lounge heeft een collectie van veel vrolijk gekleurde en comfortabele zitzakken. Fijne zitzakken van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Deze zitzakken van Let’s Lounge zijn er in heel veel verschillende maten en uitvoeringen, zo is er voor iedereen wel een mooie Let’s Lounge zitzak te vinden. Om je op weg te helpen, hieronder alvast wat inspiratie!

Voor iedereen een zitzak

De zitzakken van Let’s Lounge zijn zeer mooie zitzakken, die overal wel een plekje vinden. Van een mooie leatherlook zitzak voor in je woonkamer als stijlvolle accessoire en handige extra zitplaats tot een speelse kinderfauteuil voor de kinderen om heerlijk in te relaxen, er is voor iedereen wel een zitzak van Let’s Lounge. Natuurlijk zijn deze geweldige zitzakken altijd scherp geprijsd en snel leverbaar.

Zitzak borduren of bedrukken

Wil je een bijzondere zitzak of kinderfauteuil? Bij alle zitzakken van Let’s Lounge is het mogelijk om er een leuke print op te laten drukken of de zitzak te laten borduren met een naam. Ook voor een zitzak met logo van een bedrijf kan je bij ons terecht. Grote aantallen of bijzondere wensen? Neem contact op met onze klantenservice, wij denken graag met je mee!

Welke zitzak past bij mij?

Een leuke kinderfauteuil met een naam of een opvallende poef als kleurrijke blikvanger in de kamer, of een grote zitzak met het logo van je bedrijf in de ontvangstruimte? Als relatiegeschenk, extraatje voor je personeel, of gewoon omdat het zo leuk staat, voor elke gelegenheid en ruimte is er wel een passende zitzak te vinden. Hieronder alvast een paar voorbeelden van Let’s Lounge zitzakken. Wil je advies, neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Lets Lounge Bonsack

Super zitzak om heerlijk in weg te dromen. Deze Let’s Lounge Bonsack is leverbaar in 17 kleuren en 3 maten, vanaf € 57,95.

Lets Lounge Puff

Deze handige poef past overal en is leverbaar in maar liefst 17 mooie kleuren. Deze mooie Let’s Lounge Puff is verkrijgbaar vanaf € 42,95.

Bonsack Leatherlook

Stijlvolle leatherlook zitzak, in 3 maten en 8 kleuren verkrijgbaar. De Lets Lounge Bonsack Leatherlook koop je al vanaf € 102,95.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?