Zitzakken om heerlijk te relaxen

Het jaar is bijna om, de laatste dagen zijn altijd druk en vermoeiend. Alles moet af voor de Kerst, de kinderen verlangen naar vakantie en de boodschappen moet worden gedaan. Lange dagen, ‘s ochtends donker als je weg gaat en al weer donker als je thuis komt. Hoe relax jij aan het eind van een drukke dag? Heerlijk languit voor de televisie, een  goed boek lezen of die nieuwe game spelen, het lekkerst zit je toch op een heerlijke zitzak.

Welke zitzak past bij jou?

Wil je heerlijk languit voor de televisie om te genieten van die geweldige serie? Kies dan eens voor een comfortabel lounge meubel. Een blikvanger in je interieur creëer je eenvoudig met een zitzak in een opvallende kleur of uitdagende print. Van stijlvolle leatherlook zitzakken tot glimmend goud, bijna alles is mogelijk. En vind je toch niet de zitzak die je zoekt? Kies dan voor een zitzak met een persoonlijke print of een geborduurde naam. Natuurlijk hebben we ook speelse zitzakken voor kinderen of kinderfauteuils in vrolijke kleuren, zo is er voor iedereen een leuke zitzak te vinden.

Groot, groter, grootst!

Relaxen in het kwadraat doe je met een supergrote zitzak. Een heerlijke voetbal zitzak met een diameter van 90cm zit heerlijk comfortabel. Nog iets groter is The Bull van Sitting Bull met een maat van maar liefst 190x130cm, ook verkrijgbaar als Fashion Bull met heel veel leuke printjes. Onze eigen Let’s Lounge Bonsack is maar heel iets kleiner en kan voorzien worden van een leuke print of naam. Nog niet groot genoeg? De allergrootste zitzak komt van Sit On It. Met een afmeting van maar liefst 3 bij 3 meter is de XXL volop relaxen voor het hele gezin!

Fashion Bull Toile de Jouy

Deze opvallende zitzak van Sitting Bull heeft hetzelfde formaat als The Bull en is verkrijgbaar in veel uitvoeringen. Heerlijk comfortabel zitten op een echte blikvanger.

Sit On It XXL

De allergrootste! Deze zitzak is een compleet meubel, speelplaats en relaxplek tegelijk. Toch liever iets kleiner? Er zijn nog veel meer mooie zitzakken.

Sportzitzak Voetbal

Deze voetbal zit heerlijk en past in de kamer van elke voetbal liefhebber. Voor de volleyballers, rugby- en tennisspelers hebben we ook zo’n gave zitzak!

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?