Zitzakken met logo of afbeelding

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Kies dan eens voor een zitzak met een logo of afbeelding. Die vriend die net een eigen bedrijf is begonnen, de vriendin met een nieuwe woning of dat stel dat hun eerste kindje verwacht, voor iedere reden is wel een leuke opdruk voor een zitzak te bedenken, de enige grens is je eigen creativiteit!

Een bijzondere zitzak

Wil je graag een bijzondere zitzak en staat jouw keuze niet op onze site of ben je op zoek naar grote aantallen zitzakken? We kunnen meer dan je denkt! Geef je wens door aan onze klantenservice en we helpen je graag om jouw bijzondere zitzak te realiseren. Van geborduurde namen tot full-color prints, voor een opvallend cadeau voor Sinterklaas of Kerst ben je bij ons aan het goede adres.

Welke zitzak geef jij cadeau?

Wie ga jij dit jaar verrassen met een mooie zitzak? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een handige poef met een logo aan de zijkant, of een kinderfauteuil met een geborduurde naam. Een grote zitzak is een geweldige blikvanger en ook deze zijn in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Voor de sportliefhebbers zijn er ook nog geweldige sportzitzakken en zelfs voor de hond is er een zitzak!

Let’s Lounge Bonsack

Zitzakken van Let’s Lounge zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs en op alle modellen kan een naam of logo worden geborduurd. De nylon Bonsack is verkrijgbaar in 3 maten en 17 kleuren.

Sit On It Printen

Geen standaard zitzak geschikt voor jouw smaak of zoek je een speciaal cadeau of een bijzondere eyecatcher? Wees creatief en laat een zitzak printen met een afbeelding of logo van jouw keuze.

Lets Lounge Runda

Heerlijk relaxen op je eigen kinderfauteuil! Je kan de kinderfauteuil laten bedrukken of borduren met een naam of een eigen gemaakt logo, zodat deze helemaal persoonlijk is.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?