Zitten als een koning

Wil jij ook zitten als een koning? Kies dan voor een zitzak die zit als een troon. Comfortabel, luxe en stijlvol, op een zitzak van Zitzakvoordeel voelt iedereen zich even koning of koningin. Of je nou binnen of buiten wilt zitten, koninklijk zitten kan overal.

Overal een koninklijke zitplek

Speciaal voor Koningsdag dit jaar geen gouden koets of dure design meubels, maar een heerlijke zitzak. En voor de kleine prinsjes en prinsesjes zijn er natuurlijk ook geweldige kinderfauteuils, zodat zij ook prinsheerlijk zitten! Net als Koning Willem Alexander, Koningin Maxima en de prinsesjes zijn op Koningsdag veel mensen de hele dag in de weer.

Heerlijk ontspannen

Na zo’n lange dag is er toch niets fijner dan heerlijk neerploffen in een zitzak met koninklijk comfort? Lekker loungen in de zon, of heerlijk binnen als het weer tegenvalt, voor elke plek of gelegenheid is er wel zitzak te vinden in onze uitgebreide collectie zitzakken, loungers en poefen.

Voel je vrij op de vrijmarkt

Ben je van plan om op de vrijmarkt je spullen te verkopen? De Let’s Lounge Madrass is een heerlijk ligbed voor de rustige uurtjes en als het drukker wordt, vouw je de Madrass op tot een praktische zitplaats. Of kies voor een handig poefje, die past er altijd wel bij en zit een stuk lekkerder dan de harde grond. En wil je jouw zitzak altijd terug kunnen vinden? Laat deze dan personaliseren met een geborduurde naam!

Hieronder enkele voorbeelden

Let’s Lounge Madrass 

verkrijgbaar vanaf €54,95

Let’s Lounge Puff 

verkrijgbaar vanaf €39,95

Sitting Bull The Bull 

verkrijgbaar vanaf €129,95

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?