Welke zitzak kies je voor je kind?

Welke zitzak kies je voor je kind? Speciaal voor kinderen heeft Zitzakvoordeel een compleet assortiment zitzakken en kindermeubels waar kinderen heerlijk in kunnen zitten, liggen of lekker kunnen relaxen zoals ze het zelf prettig vinden. Een zitzak is een heerlijke plek om rustig een boek te lezen of om TV te kijken. Onze goedkope zitzakken zijn van de beste kwaliteit en de hoes is uitwasbaar als er eens een vlekje op komt. Van een ergonomisch vormgegeven Terapy zitzak die goede ondersteuning geeft tijdens het zitten tot een Sit On It Donut als opvallend speelelement… Zitzakvoordeel heeft het allemaal.

Een kinderzitzakken met je eigen naam, hoe stoer is dat?
Kleine kinderen vinden het erg leuk om hun eigen stoel of bank te hebben. Zitzakvoordeel heeft speciaal voor de peuters en kleuters de Lets Lounge Runda, Lets lounge Fyrkant en de Lets Lounge Soffan ontworpen. Om een kinderzitzak of stoel extra speciaal te maken, kan je er een naam of leuke tekst op laten borduren of drukken. Hiermee maak je de zitzak voor je kind helemaal af.

De leukste kinderzitzakken bij elkaar
In de rubriek kinderzitzakken vind je alle zitzakken voor kinderen bij elkaar. Van kleine zitzak tot poef of kinderstoel, wij hebben de leukste zitzakken alvast geselecteerd, zodat je keuze iets makkelijker wordt. Wat te denken van leuke zitzak met print, zodat je zoon of dochter zelf de mooiste uit kan zoeken? Ook is het altijd mogelijk om je eigen ideeën te delen met Zitzakvoordeel, wij denken graag met je mee.

Fashion Bull Mini ABC

Speelse zitzak met leuke letters en cijfers. Deze vrolijk gekleurde zitzak zal niet misstaan in de kinderkamer. De Fashion Bull Mini van Sitting Bull is er in veel verschillende decors.

Sportzitzak voetbal

Speciaal voor de kleine voetballer is er de sportzitzak voetbal in 4 verschillende maten. De kleinste zitzak is perfect voor kinderen, een echte blikvanger in de kinderkamer.

Sit On It Tryangle

Deze leuke driehoekige zitzak past in elke kinderkamer. De Sit On It Tryangle is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren, zodat jouw kind zijn favoriete zitzak uit kan zoeken.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?