Welke maat sportzitzak moet ik hebben?

Een nieuwe zitzak aanschaffen is altijd leuk, maar soms best een gedoe. Je hebt namelijk geen idee welke maat sportzitzak geschikt is. In deze blog geven we je handige tips en voorbeelden van de maten van onze sportzitzakken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Sportzitzak maat S

De sportzitzak in maat S is onze kleinste variant. Deze zitzak is zeer geschikt voor kleuters en kinderen t/m 6 jaar. Ze kunnen er in spelen, stoeien, hangen en relaxen. Onze sportzitzak in maat S is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Zo valt er altijd wel één in de smaak!

Sportzitzak maat M

Één slag groter is de sportzitzak in maat M. Deze zitzak is geschikt voor kinderen vanaf 6 t/m 15 jaar, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen. Wil je als volwassene een stevige zitzak, waar je rechtop in zit? Dan is de sportzitzak maat M geschikt! Wil je liever een grotere zitzak, waar je ontspannen in kunt loungen? Dan raden wij maat L aan. 

Sportzitzak maat L

De ruimste keuze? Dat zijn onze sportzitzakken in maat L. Zitzakken in de maat L zijn geschikt voor kinderen vanaf 15 jaar en volwassenen. In deze maat hebben wij vele varianten voor elke sportliefhebber. Ga bijvoorbeeld voor een tennisbal, basketbal of volleybal. Een voetbal of rugbybal kan natuurlijk ook! 

Sportzitzak maat XXL

Onze grootste sportzitzak is de voetbal in maat XXL. Deze zitzak zorgt voor een geweldig zitcomfort door zijn grote formaat en is heerlijk om in te loungen en weg te dromen. Deze zitzak heeft een diameter van maar liefst 130cm en is daardoor een blikvanger in elke ruimte. De perfecte zitzak in maat XXL waar je genoeg voetbalwedstrijden in kunt kijken!

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?