Wat is er zo speciaal aan de Terapy zitzak?

Terapy is een hele gezonde zitzak. Door de rekbare katoenen hoes past de zitzak zich aan je lichaam aan. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht verdeeld en de druk op je wervelkolom verlicht. Fysiotherapeuten gebruiken o.a. deze zitzakken. Hierdoor wordt het ook wel de ergonomische zitzak genoemd.

Waar wordt deze zitzak veel door gebruikt?

Veelal mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking maken veel gebruik van deze zitzakken omdat het een zeer ontspannen gevoel geeft, je vergeet even dat je in een zitzak zit en krijgt toch door een bepaalde houding aan te nemen, de juiste ondersteuning voor jou lichaam. Ook mensen met bijvoorbeeld rugklachten kunnen hier heerlijk ontspannen in zitten. Doordat de katoenen stof zich om je lichaam vormt krijg je direct de juiste ondersteuning en met de juiste EPS parels krijg je het optimale zitcomfort.

Terapy Elly

Bij Zitzakvoordeel is deze handige zitzak al verkrijgbaar vanaf €129,95

Terapy Baloo

Bij Zitzakvoordeel is deze heerlijke zitzak al verkrijgbaar vanaf €203,95

Hoe ga je om met de Terapy zitzak?

De Terapy zitzak heeft niet heel veel “verzorging” nodig. Het is alleen af en toe wel goed om de zitzak een keer te rollen of los te schudden. Ook is de katoenen stof van de Terapy wel wat meer kwetsbaar voor scherpe voorwerpen. Het is daarom wel belangrijk dat je voorzichtig om gaat met de hoes van de Terapy, mocht er nu een gaatje in komen dan is het altijd mogelijk om een nieuwe losse hoes te bestellen.

De Terapy binnen of buiten gebruiken?

De Terapy zitzak is eigenlijk een zitzak voor binnen maar je zou ook buiten gebruik kunnen maken van de Terapy, je moet er uiteraard wel rekening mee houden dat de buitenhoes ook van rekbaar katoen is, het is dan erg verstandig om ruwe oppervlakten en regen te vermijden. Is het product vies geworden, dan kun je de buitenhoes makkelijk verwijderen en op 30 graden wassen.

Zitzakvoordeel heeft een uitgebreide collectie met zitzakken van Terapy. Bekijk nu onze mooie collectie zodat je snel optimaal kan genieten van deze heerlijke zitzak.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?