Vier de lente met een nieuwe zitzak

De dagen worden langer en de temperatuur gaat gestaag omhoog, de lente is eindelijk begonnen. Tijd om naar buiten te gaan en de tuin zomerklaar te maken, of een grote voorjaarsschoonmaak te houden. En het voorjaar is de tijd om een nieuwe kleur aan je interieur toe te voegen of de tuinmeubelen naar buiten te halen. Een nieuwe zitzak kan een leuke eyecatcher zijn in je tuin of op je terras.

Een kleuraccent is gemakkelijk gemaakt met een opvallende zitzak met print of kinderfauteuil in een vrolijke kleur, en voor buiten kies je natuurlijk voor een weersbestendige buiten zitzak of een heerlijk comfortabele lounger. Er is bijna teveel keus, zo heeft Sitting Bull mooie stijlvolle loungers in het assortiment opgenomen en zijn de zitzakken van Lazy Jack geschikt voor ultiem buitengebruik.

Heerlijk relaxen in de lentezon

Geniet jij er ook zo van om met het heerlijke lenteweer naar buiten te gaan? Gezellig in het zonnetje zitten met wat tijdschriften, ontspannen in de eerste zonnestralen. Sleep jij je hele tuinset naar buiten of kies je voor comfort en gemak en zet je jouw zitzak neer op de plek waar je het lekkerst in de zon zit? In een handomdraai creëer je de perfecte relaxplek, en je schuift net zo makkelijk steeds een stukje met de zon mee.

Een zitzak geeft kleur in je interieur

Ben je uitgekeken op je interieur? Het voorjaar is de tijd voor een nieuwe stijl. In plaats van uitgebreid verven en behangen kan je ook kiezen voor een sfeervol detail in de vorm van een opvallende zitzak. De nieuwste prints en opvallende kleur accenten vind je natuurlijk terug bij Zitzakvoordeel, en zoals altijd geldt ook hier onze laagste prijs garantie.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?