Sitting Bull Shell Mini

Nieuw van Sitting Bull de Shell Mini. De Sitting Bull Shell Mini is een kinderfauteuil, verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren. Deze zitzak stoel heeft rechtopstaande leuning om extra comfortabel te kunnen zitten.

De Sitting Bull Shell Mini is een heerlijke kinderfauteuil, waar kinderen urenlang in kunnen zitten, spelen en relaxen. Het is het kleine broertje van de Shell, de volwassen variant van deze leuke zitzak.

Zitten en spelen voor kinderen

Deze Shell Mini vind je terug bij onze kinderfauteuils, hier staan ook onze andere stoelen voor kinderen. Daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer verschillende kinderzitzakken in vrolijke kleuren of met opvallende prints. Ook kinderpoefjes en zitzakken voor buiten zijn terug te vinden in ons uitgebreide assortiment, natuurlijk altijd tegen de scherpste prijs!

Voor iedereen een zitzak

Met al die geweldige zitzakken op onze site is er altijd wel een zitzak te vinden die bij je past. Naast de vrolijk gekleurde kinderzitzakken zijn er ook geweldige loungers in rustige tinten en opvallende sportzitzakken. Voor een groot deel van onze collectie geldt dat deze voorzien kunnen worden van een naam of logo. En zit jouw keus er niet bij of zoek je iets bijzonders? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?