Scapa Sports zitzakken, trendy en exclusief

Nieuw in onze collectie, Scapa Sports! De zitzakken van Scapa Sports zijn geïnspireerd door natuurlijke materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en warme kleuren. Er is dus altijd wel een zitzak die in jouw interieur past!

Scapa Sports zitzakken zijn heerlijk om in te relaxen. Kies bijvoorbeeld voor de Scapa Sports Triangle. Een heerlijke zitzak die trendy is en comfortabel zit door zijn driehoekige vorm. Hij is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren, van diep rood tot zacht beige. 

Ga voor karakter

Ga je toch liever voor iets stoers? Dan hebben we maar liefst drie verschillende zitzakken die aan jouw eis voldoen!
De eerste is de Scapa Sports Cross Country. Een robuuste zitzak in groot formaat. De zitzak is verkrijgbaar in donkerbruin, donkergrijs en beige. Vooral de beige zitzak heeft een echte country look en past perfect in een landelijk interieur.

De Scapa Sports Military is de stijlvolle zitzak. Hij bestaat uit twee kleuren, antraciet aan de voorkant en taupe aan de achterkant. Wat deze zitzak uniek maakt is dat het Scapa Sports logo op een stijlvolle manier aan de voorkant van de zitzak is geborduurd. Dat is pas loungen in stijl.

De echte eye catcher van het de Scapa Sports zitzakken is de Scapa Sports Leatherlook. Een grote zitzak met een leren look waarin je relaxt als een koning(in). Het Scapa Sports logo is aan de bovenkant van de zitzak ingegraveerd en geeft de zitzak een luxe uitstraling. Als jij voor exclusiviteit gaat is dit de zitzak die jij moet hebben!

Klein en fijn

Ook de Scapa Sports Poef maakt deel uit van de nieuwe collectie. Deze poef is klein maar fijn en is beschikbaar in het wit en donkerblauw. Deze poef is zeer geschikt voor volwassen en kinderen, maar kan ook worden gebruikt als tafeltje. Een veelzijdige poef voor een mooi prijsje, onmisbaar dus!

Scapa Sports zitzakken shoppen

Benieuwd geworden naar onze nieuwe Scapa Sports zitzakken? Je vindt de gehele collectie hier!

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?