Nieuwe collectie van Sitting Bull

De lente is weer in aantocht en wat is er dan fijner dan heerlijk buiten in het zonnetje zitten? Het tuinmeubilair kan weer naar buiten, of kies je dit jaar voor gemak en ga je voor stijlvolle buiten zitzak van Sitting Bull?De nieuwe collectie van Sitting Bull zit vol met mooie loungersopvallende zitzakken en handige poefen, sommige zijn zelfs voorzien van een handvat zodat je ze in een handomdraai op hun plek zet. Natuurlijk heeft Zitzakvoordeel deze geweldige collectie in het assortiment opgenomen en de nieuwe items zijn nu online te bestellen.

Stijlvolle zitzakken voor buiten

Speciaal voor buiten heeft Sitting Bull het assortiment uitgebreid met mooie zitzakken van extra stevig materiaal dat ook nog eens UV bestendig is. Er is altijd wel een buiten zitzak die bij je past, of je nou iets zoekt voor op je balkon, in de serre of voor in een grote tuin, er is keuze genoeg. Uiteraard zijn deze stijlvolle eyecatchers ook gewoon binnen te gebruiken.

Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden van de nieuwe collectie van Sitting Bull.

Blikvangers voor binnen

Ook voor binnen is de collectie van Sitting Bull weer uitgebreid met een aantal echte blikvangers. Deze mooie zitzakken in opvallende kleuren en materialen zijn een echte eyecatcher in elke ruimte. De zitzakken van Sitting Bull geven net dat beetje extra in jouw kamer. Of je nou heerlijk wil relaxen op een zitzak of  een fashion item in de kamer wilt, de nieuwe collectie van Sitting Bull heeft het allemaal.

Opvallende zitzakken voor kinderen

Speciaal voor de kinderen heeft Sitting Bull een aantal mooie kinder zitzakken aan de collectie toegevoegd. Geweldige kinderfauteuils in mooie bonte kleuren of opvallende zitzakken voor binnen en buiten, het is allemaal mogelijk bij Sitting Bull. Voor kinderen is het heerlijk om een eigen zitzak te hebben, hier kunnen ze lekker in zitten, liggen of gewoon heerlijk relaxen om een leuke film te kijken of om een spelletje te spelen. En zijn de kinderen uitgerust? Een zitzak of kinderpoef staat garant voor uren speelplezier!

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?