Luxe zitzakken voor een knusse winter

De winter is officieel begonnen en dat betekent avonden loungen voor de open haard met een kop warme chocolademelk. Daarbij is het wel belangrijk dat je een goede plek hebt om in te loungen. En dat is natuurlijk een luxe zitzak!

De luxe Scapa Sports

De Scapa Sports Leatherlook is een zitzak van de beste kwaliteit. Hij past perfect in een trendy lifestyle en is een ware eyecatcher in elke kamer. De grootte van deze Scapa Sports zitzak is comfortabel en met zijn leatherlook voelt hij stevig aan als een olifantenhuid. Kies je voor de Scapa Sports Leatherlook dan heb je een echte aanvulling voor je interieur. En loungen hierin doe je als een ware koning(in)!

De zitzak stoel voor een betere houding

Ook de Sitting Bull Chill Seat Leatherlook is een luxe zitzak, maar dan in de vorm van een stoel. Deze zitzak is perfect voor degene die een fijne houding wenst, zonder al te hard te zitten. Deze Sitting Bull zitzak stoel is een extra zitplaats in elke kamer en door zijn lage gewicht sleep je hem zo, zonder krassen, naar een andere plek. Daarnaast heeft deze leatherlook zitzak stoel een bijpassende hocker die apart bij te bestellen is. Zo heb je je lounge plek pas echt compleet! 

Verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin, bruin en zwart.

Sitting Bull - Chill Seat -Leatherlook

De gebreide zitzak

Deze zitzak is een echte favoriet in de winter want hij is namelijk gebreid! De Sitting Bull Super Bag Strick is groot en heerlijk om in de kruipen. De gebreide hoes is zacht en de hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een comfortabele en warme zit. Deze zitzak steelt de show in elke kamer en is perfect voor lange avonden bij de open haard. Winter vervelend? Met deze gebreide Sitting Bull zitzak echt niet!

Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocolade bruin. 

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?