Elke 500 likes een GRATIS voetbalzitzak

Een gratis voetbal zitzak in huis?

Een gratis voetbalzitzak? Dat kan!!! Via onze Facebook pagina hebben we een doorlopende weggeef actie. Voor elke 500 vind ik leuks op onze Facebook pagina geven we onder onze vrienden een gratis voetbalzitzak weg. 

We hebben bijna de volgende 500 gehaald, maar doe jij al mee? Wie weet ga jij dan met een gratis voetbalzitzak naar huis.

 

Gratis voetbalzitzak via Facebook - grootste assortiment voetbalzitzakken van Nederland - Een voetbal zitzak koop je voordelig online bij Zitzakvoordeel.nl

Het grootste assortiment voetbal zitzakken van Nederland

Zitzakvoordeel.nl heeft het grootste assortiment voetbalzitzakken van Nederland. De zitzakken worden geleverd onder ons eigen merk Sportsbags en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PU-leer.

Verschillende formaten

Wil je een voetbal zitzak? Zitzakvoordeel heeft voetbalzitzakken in verschillende maten van klein naar groot.
Zelfs een XXL voetbal, 120 centimeter speelgenot.

Verschillende kleuren

Op onze website vind je verschillende kleuren zitzakken in een voetbalvorm. Zo hebben we de klassieke wit met zwarte bal, maar ook een groene bal met roze vlakken valt tot de mogelijkheden.

Heb je de wens voor een voetbalzitzak in je eigen kleuren? Neem dan contact met ons op via klantenservice@zitzakvoordeel.nl en wij gaan kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?