Een zitzak onder de kerstboom

Wil je dit jaar een heel bijzonder cadeau geven? Iets wat niet na 2 weken ergens in een hoekje verdwijnt en waar nooit meer naar omgekeken wordt? Met een zitzak geef je een cadeau waar je niet omheen kan en waar je het hele jaar plezier aan beleeft. Zitzakken zijn er in heel veel verschillende kleuren en maten, maak jouw keuze uit onze grote collectie en zorg dat je voor de Kerst nog dat speciale cadeau thuis hebt.

Voor iedereen een zitzak

Kinderen zijn gek op zitzakken, om heerlijk op te spelen en te stoeien, of lekker uit te rusten na een vermoeiende dag. Een kinderfauteuil is ook geweldig, zo horen ook de kleintjes er helemaal bij in hun eigen stoel op maat. Voor volwassenen is er meer dan voldoende keus. Van stijlvol en klassiek tot opvallende knalkleuren en bonte prints in allerlei verschillende vormen, zitzakken zijn er voor iedereen!

Zitzak met naam of afbeelding

Een speciale zitzak voor die bijzondere persoon is niet compleet zonder een afbeelding of naam. Een persoonlijk cadeau, met liefde gegeven, voor heel lang zit- of speelplezier. Op al onze Let’s Lounge zitzakken en kinderfauteuils kan een afbeelding worden gedrukt of een naam worden geborduurd. En als dit niet bijzonder genoeg is, dan is het ook mogelijk om een hele persoonlijke zitzak te printen, kijk hiervoor eens bij de Sit On It Printen of neem contact op met onze klantenservice voor alle mogelijkheden.

Sitting Bull Chill Seat Metallic

Niet zomaar een zitzak, deze opvallende gouden Chill Seat van Sitting Bull is een echte blikvanger. Stoel en zitzak tegelijk, om heerlijk te relaxen, gamen en chillen.

Let’s Lounge Soffan

Kleurrijk kinderbankje van Let’s Lounge, verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op dit bankje kan natuurlijk ook een naam worden geborduurd.

Sit On It Dropseat

De Sit On It Dropseat is een heerlijke zitzak om gewoon lekker in neer te ploffen. Deze zitzak is handzaam, gemakkelijk te verplaatsen en het zit super comfortabel.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?