Dropshipping

Het is mogelijk om als onderneming via Zitzakvoordeel gebruik te maken van onze dropshipservice. Informeer naar de mogelijkheden via: dropshipping@zitzakvoordeel.nl.

Wat houdt dropshipping precies in?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming (ook wel “reseller” genoemd), producten verkoopt in uw (nieuwe) online webshop zonder dat u zelf een voorraad heeft of inkoopt bij een groothandel. U verkoopt de producten voor een door Zitzakvoordeel bepaalde verkoopprijs. Nadat de koper (uw klant) het product aan u betaald heeft, betaalt u Zitzakvoordeel de inkoopprijs die is vastgesteld. U geeft de bestelling door aan Zitzakvoordeel.nl en wij, als leverancier zijnde, versturen de bestelling naar uw klant zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Een enorm voordeel van dropshipping is dat u zonder al teveel geld een eigen webshop kunt starten en/of te onderhouden. U hoeft namelijk pas te betalen voor een product wanneer dit product gekocht wordt door uw klant. Daarnaast neemt Zitzakvoordeel.nl, als dropship leverancier, veel van uw werk uit handen. Wij zorgen voor de verzending en u hoeft zich niet bezig te houden met de opslag van producten en de voorraad. Met dropshipping heeft u dus minder taken dan normaal, waardoor u meer tijd kan besteden aan het verbeteren van uw webshop.

Welke producten kan ik opnemen in het assortiment?

De zitzakken voor dropshipping zijn van het merk Lets Lounge. Het gaat om de Lets Lounge – Torba. Deze zitzakken zijn in 2 formaten verkrijgbaar en in 15 verschillende kleuren.

Private label

Ook is het mogelijk om deze zitzakken te krijgen met Private Label. Private label kunnen wij helaas niet aanbieden via dropshipping.
Wel kunnen we in ons grote magazijn de zitzakken op voorraad nemen en na bestelling afvullen en versturen.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?