De allergrootste voetbal

Groot, groter, grootst, de voetbalzitzak XXL is een geweldige grote sportzitzak met een diameter van maar liefst 130cm. Deze grote sportzitzak is vanaf nu verkrijgbaar en maakt ons ruime assortiment sportzitzakken helemaal compleet.

In deze enorme voetbalzitzak XXL kan je heerlijk relaxen na een spannende wedstrijd. En uiteraard kan je er ook prima in deze zitzak zitten terwijl je, helemaal in stijl, die belangrijke wedstrijd volgt op televisie.

Thuis of in de kantine

Voor een voetbal liefhebber is deze zitzak een fantastisch cadeau, wie wil er nou niet zo’n grote voetbal in zijn kamer? Een zitzak staat garant voor veel speelplezier voor kinderen en deze sportzitzak zal ook zeker een veelgebruikt item zijn in de sportkantine. Terwijl volwassenen rustig napraten over de gespeelde wedstrijd, vermaken de kinderen zich met deze voetbalzitzak.

Overal zitten

Onze zitzakken kunnen tegen een stootje en worden ze vies? Gewoon even een doekje erover en je voetbalzitzak is weer als nieuw. Naast onze sportzitzakken zijn er natuurlijk ook speciale zitzakken voor buiten, geweldige loungers en volop kinderfauteuils. Zoek je iets bijzonders of wil je iets speciaals voor bijvoorbeeld je sportclub of vereniging? Laat een zitzak bedrukken met jullie eigen logo om het helemaal af te maken. Uiteraard kan je met vragen altijd terecht bij onze klantenservice.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?