Business to Business

Ben je op zoek naar een stoere zitzak voor jouw bedrijf en zou je graag wat duidelijke informatie daarover willen hebben. Dan ben je bij Zitzakvoordeel aan het juiste adres. Een aantal dingen zijn belangrijk om te weten voordat je een zitzak gaat bestellen. Of je nu kiest voor een gave full colour zitzak of een mooie zitzak met het logo van jouw bedrijf. Bij Zitzakvoordeel is het allemaal mogelijk. Mochten er verder nog vragen of suggesties zijn, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Laagste prijs garantie

Bij Zitzakvoordeel ben je gegarandeerd goedkoper uit. Zitzakvoordeel heeft een speciale aanbieding. Zodra je een bestelling hebt geplaatst van minimaal 5 zitzakken zou je met ons uiteraard nog kunnen overleggen over de prijs.

Borduren

De naam van jou bedrijf laten borduren geeft natuurlijk wel direct een stoere uitstraling. Voor slechts € 7,95 extra kun je jouw zitzak helemaal personaliseren met je eigen tekst.

Bedrukken

Zou je graag het logo van je bedrijf op een zitzak willen hebben dan kan dat al vanaf € 19,95 afhankelijk van de zitzak.

Welke zitzak past het beste in jouw bedrijf

Zitzakvoordeel heeft groot aantal mooie, stoere zitzakken die in ieder bedrijf passend zullen zijn. Alle merken zitzakken die wij verkopen bij Zitzakvoordeel zijn in verschillende prijsklasses te verdelen, het is daarom voor jou belangrijk dat je de juiste zitzak kiest die het beste in jou bedrijf past. Of je nu kiest voor een zitzak van het merk Sitting Bull of toch voor een Let’s Lounge, het is allemaal mogelijk bij Zitzakvoordeel.

Volg zitzakvoordeel

Doe mee met unieke winacties en blijf op de hoogte van onze nieuwste zitzakken!

Direct 10% korting ontvangen op je aankoop?